Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

zondag 28 juni 2015

Grandioos Jubileum



De viering van het 35 jarig bestaan van de BC Vianen is een groot succes geworden. Weken van voorbereiding door diverse groepen, waarvan de afgelopen dagen nog door harde werkers, culmineerden in een grandioos jubileum. Voorzitter Harry van Etten noemde terecht vele namen die vanuit de zaal allen een warm en dankbaar applaus kregen. 



De goedgehumeurde leden kwamen door een versierde entree het clubhuis binnen; deze feestelijke zaterdag opende met ontvangst met koffie en gebak. Daarna werd er in 4 lijnen door 76 paren gespeeld met als opdracht van Harry: lief zijn voor elkaar. De doordachte organisatie zorgde daarna dat de uitstekende lunch aan de tafels gebruikt kon worden. Nieuwe paren voegden zich voor het middagbridgen bij de anderen in de zaal, zodat de maximumcapaciteit van 80 paren bereikt werd (zie voor de integrale uitslag: http://www.nbbclubsites.nl/club/2019/uitslagen). De eerste drie en elk vijfde paar ontvingen een prijs. 


Het vooravondprogramma vormde een gevarieerde afsluiting van de jubileumdag: een senior-dj liet nostalgische toppers horen, waarop verrassend veel mensen zich op de vloer waagden, in de zijzaal werd aan twee tafels blackjack gespeeld, hetgeen ook veel belangstelling trok en buiten in een luchtige tent kon prima barbecue gehaald worden. Namen ga ik niet noemen, maar ook hier waren eigen clubmensen heel verdienstelijk bezig. En als toetje verscheen er een heuse ijscokar, waar eenieder nog van kon smullen.

Wie je ook sprak, iedereen vond het een geweldig feest. De laatste paren vertrokken omstreeks half elf. En dan te weten dat er op zondagmorgen weer clubleden terugkomen om alles op te ruimen. Hulde!! 




Een fotoserie kan bekeken worden, ook op de andere clubsite, maar ook zonder die plaatjes zullen de aanwezige 180 leden hele goede herinneringen bewaren aan deze meer dan geslaagde happening







3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dag! Eigenlijk was alles perfect! Mooi entree, met koffie en gebak! Verrassing, pen en consumptiekaart! Heerlijk eten en een erg goed verzorgde barbecue! Mannen in een snikhete tent, die er voor zorgden dat een en ander prima verliep! Vriendelijke en geduldige vrouwen die het casino verzorgden, reuze succes! Smaakt naar meer! Tenslotte de muziek, gemiddelde leeftijd mag dan 70 zijn, boven de 80 werd er ook gedanst, zo leuk!! Iedereen die er voor gezorgd heeft om de dag zo mooi mogelijk te laten verlopen! Hartelijk dank!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Betty, je bent de eerste die op dit clubblog reageert. Leuke reactie met aanvullingen. Groet, Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk clubblog! Leuk geïllustreerd! Gr. Betty

    BeantwoordenVerwijderen