Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

dinsdag 15 december 2015

De 3000 gepasseerd



Het weblog van onze bridgeclub is de 3000 bezoeken gepasseerd. Toch even een heuglijk feit om te melden. Er zijn sinds het eerste blog op 12 juni 2015 een 30-tal weblogs gemaakt, waarvan die over Grandioos Jubileum 87x bekeken is. Voorts is er ook goede belangstelling voor de drives-informatie. En de overzichten van de eindstanden trokken kijkers. 

In juni was de kijk-piek met 1001 bezoekjes; in de maanden erna schommelde dat per maand rond de 350 met september (begin competities) als uitschieter 545 bezoeken. Inmiddels staat de teller op 3015. (Mijn bezoeken worden niet meegerekend!) Er kan geconcludeerd worden dat het weblog een goede aanvulling is van de informatie, naast de website, de nieuwsbrief en de emailing. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten