Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

zaterdag 15 juni 2019

Levendige 39e ALV

De jaarlijkse ALV aan het einde van het bridgeseizoen gaf onder de rustige leiding van voorzitter Adry Janmaat een levendig beeld. Er waren ongeveer 80 leden (een volle zaal) en een incompleet bestuur. Veel discussie was er over de competitieopzet voor volgend seizoen. Uiteindelijk werd het bestuursvoorstel met 19 stemmen tegen aangenomen. Ook aanpassingen van het HR gaf discussie en ondanks voorgestelde alternatieven bleven de voorstellen overeind. Hoewel de kascommissie de financiele documenten in orde had bevonden waren er vragen over de jaarcijfers en begroting. De toelichtingen vanachter de bestuurstafel waren afdoende. Er werd afscheid genomen van vrijwilligers en Anita dia na 9 bestuursjaren en daarvoor vele jaren als lid van de TC er een streep onder zette. Na de rondvraag kon de ALV tegen 21 uur beeindigd worden, waarna er nog werd nagepraat.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten