Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

vrijdag 1 april 2016

1 april bij de BCV

Gedurende de wintermaanden is er vrijwel op elke vrijdagmiddag in De Uitkomst gebridget. Vanaf 30 oktober tot 1 april 18x. De opkomst steeg van 16 tot 31 paren (op 4 maart) met een gemiddelde van 21. Niet alleen voor clubleden ook deelnemers van elders waren van harte welkom. Er werd integraal gespeeld door paren, vaak in wisselende samenstelling en van uiteenlopend niveau, hetgeen in de uitslag nauwelijks te merken was..... 

Het was een inloop-formule, zodat op de dag zelf beslist kon worden of er meegedaan ging worden. Briefje invullen met de paarsamenstelling, 0,50 per deelnemer betalen (niet-leden 1 euro) en de rest wees zich vanzelf. Elke middag waren er bitterballen, waarvoor zich vrijwillig sponsors hadden aangemeld. Er was daar zelfs een wachtlijst voor.... Op deze 1e april waren dat Daan van Hemert en Vrijstad die voor heerlijke hapjes zorgden. 

De wedstrijdleiding was in handen van Wim van der Kooy, die op enthousiaste en vriendelijke wijze de middag organiseerde. Hij had dit seizoen assistentie van Theo Balvers en Hans Groenenboom. Wim werd vanuit het bestuur en door de zaal heel hartelijk bedankt!

HANS GROENENBOOM gaat de vrijdagmiddagen als wedstrijdleider voortzetten. Dus het inloopbridge is dit seizoen nog niet voorbij. Zegt het voort!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten