Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

dinsdag 19 april 2016

Neighbour Challenge 2

Fotoos door Dieuwke Ponsteen






Beste Ank, Rien, Anneke, Kees en Hans,

Afgelopen weekend hebben wij in jullie bridgecentrum de mogelijkheid gehad onze interland te houden. Vooraf altijd “spannend”, want tot dat moment waren alle wedstrijden altijd in Utrecht, in ons nationale denksportcentrum.

We hebben het, vooral dankzij jullie tomeloze inzet, fantastisch gehad. Uitstekende speelzaal, geweldig diner op vrijdag, fantastische lunches en bovenal de vrolijke gezichten van jullie kant bij het bestellen van een drankje waren een lust voor het oog. De talloze reacties die ik van de landen heb mogen ontvangen over jullie gastvrijheid en inzet bevestigden mijn eigen beeld. Jullie hebben er echt voor gezorgd dat een ieder zich welkom voelde en de gastvrijheid was enorm.
Nogmaals hartelijk dank voor jullie inspanningen en inzet, waardoor we een geweldig weekend achter de rug hebben.

Vriendelijke groet,
Hans Kelder

Reactie voorzitter Harry van Etten:

Zelden zo’n complimenteus bericht gezien. Geweldig voor Ank, Anneke, Kees, Rien en jouzelf. Enorme reclame voor onze club. Nogmaal hartelijk dank !!!!!
Harry.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten