Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

woensdag 8 juni 2016

Clubkampioenschap 2015-2016

Voor de 6e keer vond volgens deze formule van de slotdrive de strijd om het clubkampioenschap plaats. De A-lijn bevatte 14 paren, gerecruteerd uit de vier wekelijkse bridgesessies. Nelly Birkhof had daar de leiding van. De B-C- en D-lijn waren goed bezet. Zoals WL Henri Oostendorp al zei: met publiek, toeschouwers. Al-met-al 72 paren die deze avond opluisterden. Het was ook een uitstekend verzorgde avond met hapjes (Henri & Bart), drankjes (barbezetting Kees van Rooijen en Ans & Jan Bout). Maar meer mensen -achter de schermen- zorgden voor een geslaagd evenement. Het bridgen was spannend en de temperatuur steeg tot ongekende hoogte...

Tussen de bedrijven door werden de ereplaatsen van de bridgesessies gehuldigd (zie foto hieronder van de winnaars). Na afloop werd er een toost uitgebracht met champagne door de gehele zaal voor de kampioenen Hans Groenenboom en Ruud Sporrel. Zij kregen van vice-voorzitter Jaap Nieuwendijk de hartelijke felicitaties en de daarbij behorende wisselbeker en bloemen. 



01 Hans Groenenboom & Ruud Sporrel
02 Joan Warmerdam & Wim van de Weerdt
03 Anneth Leenhouts & Peter Weisz
04 Peter van der Hulst & Leonard Oosters
05 Mia de Groof & Arie Slob
06 Gemma van Luijn-Stringa & Nico van Luijn
07 Corrie van Zijl-de Klij & Koen van Zijl
08 Wil Vermeulen-Brouwer & Ed Vermeulen
08 Anita Balvers-van der Ham & Jos Oostveen
10 Tineke van Erne-Denie & Bart Warmerdam
11 Ben Griffioen & Wim van der Kooij
12 Ank Koot-Helderman & Frans Janssen
13 Hans Kool & Alwin Krist
14 Dick Dröge & Joop Quick





Geen opmerkingen:

Een reactie posten