Gebruikersadvies



Dit is de nieuwe clubsite van de BC Vianen. Wellicht even wennen, maar als redacteur is dit voor mij handzamer om samen te stellen.

Let vooral op de rechterkolom met verwijzingen naar overzichten, diensten, fotoreportages. En voor oudere berichten naar onder scrollen en activeren!

Ook kunt U er uw reacties (onderaan) kwijt.

Veel leesplezier!

e: th.balvers@planet.nl

vrijdag 3 juni 2016

Laatste TC-verg

De laatste TC-vergadering van dit seizoen had een bijzondere samenstelling. Oude en nieuwe leden kwamen bijeen om het afgelopen seizoen af te ronden en vooruit te blikken naar het volgende, de 37e jaargang van de BC Vianen. 


De Technische Commissie vervult een belangrijke functie in de club. Bridgen is en blijft een wedstrijdsport. Voor het spel zijn er al veel regels, maar voor de organisatie ook. Steeds worden aanpassingen besproken en uiteindelijk aan bestuur en ledenvergadering voorgelegd. Democratischer kan het niet.


Vele jaren heeft Hans Hendriks deze groep als wedstrijdsecretaris en voorzitter TC voor gezeten. Henri Oostendorp en Theo Balvers waren als wedstrijdleiders voor het laatst aanwezig. Zij krijgen gedrieën nog een intern afscheid met barbecue in het buitenverblijf van Tineke. Hun respectievelijke opvolgers waren deze middag ook present: André de Wit (nieuwe voorzitter), Ad van Achterberg (WL_woensdag) en Wim v.d. Kooy (WL-maandag). En Hans Groenenboom maakt weer zijn rentree (WL_vrijdagmiddag). Ze hebben er veel zin in. Maar eerst zomerreces, hoewel....

Ook al is de TC vooral zakelijk gericht en zijn er soms pittige discussies, er is vaak goed en "vruchtbaar" overlegd. Hans en Martin kwamen als afscheidsgeste met gebak aanzetten. En met een drankje erbij (pas na de vergadering....) werd het ook nog genoegelijk. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten